Spoštovani starši učencev 3. triade!

Pričenjamo s postopkom izbire obveznih izbirnih predmetov za prihajajoče šolsko leto. Pred prijavo svojega otroka na obvezne izbirne predmete si natančno preberite e-knjižico izbirnih predmetov, ki je objavljena na spletni strani šole. Z otrokom se o izbiri obveznih izbirnih predmetov pogovorite.

Od števila prijav je odvisno, kateri obvezni izbirni predmeti se bodo izvajali v šolskem letu 2022/2023 in kateri ne, zato je potrebno razvrstiti predmete iz seznama po prednostni lestvici. Prosimo vas, da v seznamu znotraj portala eAsistent, razvrstite izbirne predmete po vrstnem redu, tako da bodo na vrhu seznama tisti izbirni predmeti, ki bi jih vaš otrok najraje obiskoval.

Če se kateri od izbranih izbirnih predmetov ne bo izvajal v naslednjem šolskem letu, bo otroku dodeljen naslednji zaporedni predmet iz seznama, ki se bo izvajal.
Priporočamo, da razvrstite vse predmete na seznamu oziroma najmanj prvih 6.

Video navodila: https://www.youtube.com/watch?v=o1LviUzs4Bs

Otrok mora obiskovati 2 uri izbirnih predmetov na teden.

V primeru, da bi vaš otrok obiskoval še 3. uro izbirnih predmetov in se s tem strinjate, ali če bo vaš otrok oproščen obiskovanja (delno ali v celoti), označite ustrezno možnost na desni strani. Le učenec, ki obiskuje glasbeno šolo z javno veljavnim programom, je lahko v celoti ali delno oproščen obiskovanja izbirnih predmetov ob predložitvi prošnje staršev in potrdila glasbene šole.

Prijave so le v elektronski obliki preko portala eAsistent za starše in bodo odprte od ponedeljka, 4. 4. 2022, do nedelje, 10. 4. 2022. Na portal se morate prijaviti preko računalnika, ker se preko telefona ne da izpolniti elektronske prijavnice.

Prijavnico natisnite in podpišite. Otrok naj jo odda svojemu razredniku do srede, 13. 4. 2022.

Vodstvo OŠ Dob

 

Spoštovani starši učencev 2. triade!

Pričenjamo s postopkom izbire neobveznih izbirnih predmetov za prihajajoče šolsko leto. Pred prijavo svojega otroka si natančno preberite e-knjižico izbirnih predmetov, ki je objavljena na spletni strani šole. Z otrokom se o izbiri obveznih izbirnih predmetov pogovorite.

V kolikor ste se skupaj s svojim otrokom odločili za neobvezne izbirne predmete, vas prosimo, da v seznamu znotraj portala eAsistent, obkljukate neobvezne izbirne predmete, ki jih bo obiskoval vaš otrok v šolskem letu 2022/2023. Izberete lahko največ 2 uri pouka neobveznih izbirnih predmetov tedensko. E-knjižica neobveznih izbirnih predmetov je objavljena na spletni strani šole

Prijave so le v elektronski obliki preko portala eAsistent za starše in bodo odprte od ponedeljka, 4. 4. 2022, do nedelje, 10. 4. 2022. Na portal se morate prijaviti preko računalnika, ker se preko telefona ne da izpolniti elektronske prijavnice.

Video navodila: https://www.youtube.com/watch?v=owXU3wqQlJc

Prijavnico natisnite in podpišite. Otrok naj jo odda svojemu razredniku do srede, 13. 4. 2022.

Vodstvo OŠ Dob

 

Oznake: