Med letošnjim poletjem v Mladinski zvezi Brez izgovora Slovenija pripravljajo taborjenje za učence od 6. do 9. razreda. Na taborjenje se lahko prijavi kdorkoli, otroci in mladi iz socialno šibkejših družin pa se lahko taborjenja udeležijo brezplačno, saj vse njihove stroške poravna Ministrstvo za zdravje.

V nadaljevanju sporočila pošiljamo vse potrebne informacije o taborjenju.

 

 

Mladinska zveza Brez izgovora organizira poletna taborjenja za mladostnike. Njihovo poslanstvo je, da mlajše generacije vzgajamo v aktivne državljane, ki znajo kritično razmišljati, pa tudi predlagati rešitve in jih izpeljati, s tem pa pozitivno doprinesti k celotni družbi. Poudarek programa je predvsem zdravje mladih v povezavi z okoljem in trajnostnim razvojem, program taborjenja pa bo poln vsebinskih delavnic s to tematiko.

 

Na taborih bodo mlade opremili z veščinami za zdravo preživljanje prostega časa na področju prehrane, gibanja, duševnega zdravja in psihoaktivnih substanc. Krepili bodo njihove socialne veščine in jim ponudili orodja in kompetence za uspešen prehod v srednjo šolo in soočanje z izzivi, ki so povezani z obdobjem mladostništva.

 

Pozabili pa ne bodo seveda na zabavo, druženje in sproščenost, ki so nedvomno najpomembnejši sestavni deli poletnih počitnic. 😊

 

INFORMACIJE ZA STARŠE

 

KDAJ?

Taborjenje bo potekalo v več terminih:

  • 10. 7. – 15. 7.

  • 16. 7.  – 21. 7.

  • 24. 7. – 29. 7.

  • 30. 7. – 4. 8.

  • 14. 8. – 19. 8.

  • 21. 8. – 26. 8.

KJE?

Taborni prostor taborniškega Rodu odporne želve v vasi Zgornje Deskle.

Spali bomo v šotorih, prostor pa ima urejeno vso drugo infrastrukturo za naše udobje – kuhinja in sanitarije s toplo vodo.

Prevoz je z doplačilom organiziran iz več krajev po Sloveniji (Ljubljane, Logatca, Postojne, Vipave in Ajdovščine.

 

ZA KOGA?

Taborjenje je namenjeno učencem od 6. do 9. razreda, ki bodo po starosti razdeljeni v homogene skupine, program pa bo sestavljen iz ločenih in skupnih aktivnosti.

 

KOLIKO STANE?

Cena taborjenja je 250 € z DDV na udeleženca, do 31. maja 2022 pa vam nudimo 15 % popust na polno ceno, kar pomeni, da za taborjenje odštejete le 212,5 €. Za udeležence iz socialno ogroženih družin pa je taborjenje brezplačno, saj ga financirata Ministrstvo za zdravje RS in Mestna občina Ljubljana

 

PRIJAVE IN VEČ INFORMACIJ

Prijavnico in več informacij najdete na spletni strani tabori.noexcuse.si.

 

KONTAKT

Mia Zupančič: 041 679 756 ali mia.zupancic@noexcuse.si

  

 

 

Oznake: